Ummi Nazeera lakonkan balik bab4k viral Hayfa, “Hanya Ummi boleh buat”

Penangan lakonan pelakon hebat, Ummi Nazeera dalam sebuah drama berjudul Risik Pada Hati ternyata sehingga kini masih sahaja meninggalkan kes4n buat penonton di media sosial meskipun sudah melabuhkan tirai beberapa minggu yang lalu.

Risik Pada Hati merupakan sebuah drama yang mengandingkan pelakon utama Ummi Nazeera, Zara Zya dan Alif Satar yang membawakan per4nan sebagai isteri pertama dan kedua buat Adam.

Malah sejak episod yang memaparkan bab4k Hayfa berg4duh dengan suaminya, Adam lakonan Alif Satar, ramai yang mulai membuat parodi babak tersebut kerana sangat terkes4n dengan dialog mereka terutama dialog yang dilontarkan oleh Ummi Nazeera sebagai Hayfa. Sehinggakan b4bak perg4duhan mereka itu membuatkan penonton begitu puas dan memvji lakonan mereka.

Walau bagaimanapun, Ummi Nazeera membuatkan peminatnya semakin tervja kerana dia dilihat melakonkan kembali bab4k viral wataknya ini. Malah dengan hanya duduk sahaja dia dapat melontarkan dialog popularnya dalam drama Risik Pada Hati.

“Something special buat korang bila Hayfa Ummi Nazeera lakonkan semula babak viral drama.” Tulis TV3 Malaysia yang membuatkan ruangan komen juga dihujani dengan pelbagai reaksi yang ada antaranya juga memuji bakat Ummi Nazeera yang dalam keadaan duduk sahaja sudah boleh menghayati watak.

“Part sibuk tu terkejut”

“Sebelum dia start tu ibarat r0h lain masuk…”

“Meremang do”

SUMBER : TV3MALAYSIA

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *