Mervngut harga tiket Billie Eilish m4hal, Sajat masuk bagi ‘tazkir4h’ buat netizen sent4p.

“Dem4m” konsert Billie Eilish yang tengah mel4nda kepada sesetengah netizen sekarang pastinya tidak r3da lagi. Terbaru, Sajat juga turut memberikan komen mengenai penganjuran konsert tersebut.

‘RM500 Tempat Duduk Hujung?’

Di Tiktok, terdapat satu perkongsian daripada pemilik akaun @makstoberi yang menunjukkan komen Sajat mengenai konsert Billie Eilish yang baru saja diadakan pada Khamis lepas.

Dalam video tersebut, Sajat seolah-olah mempersoalkan harga yang dibelanjakan oleh peminat untuk menonton Billie Eilish dengan apa yang peminat dapat pada hari kej4dian.

…RM500 hujung sekali? Kau nampak dia semut. Tak payah. Kalau aku RM500 aku beli barang-barang dapur…

Artis Tempatan Buat Konsert Cakap Mah4l?

Tambah Sajat lagi, perkara tersebut adalah apa yang terjadi dalam kalangan netizen sekarang ini. Sajat juga turut menyatakan bahawa netizen akan mula rasa m4hal sekiranya konsert tersebut dianjurkan oleh artis tempatan seperti Siti Nurhaliza dan Aina Abdul.

Sedangkan apa yang netizen akan dapat di konsert artis tempatan adalah lebih baik daripada apa yang diperolehi semasa menghadiri konsert antarabangsa.

…Tapi itula sebenarnya… bila Siti Nurhaliza buat konsert kata mah4l, Aina abdul buat konsert kata m4hal, lagila, Aina Abdul buat konsert dalam Istana Budaya…

Mendapat Reaksi Netizen

Melihat di ruangan komen, ramai yang bersetuju dengan apa yang diperkatakan oleh Sajat tersebut. Malah ada juga yang menyatakan bahawa pemikiran Sajat semakin bernas setelah menetap di Australia.

Sumber : Murai

About admin

Check Also

K0ngsi Tips Sab4r Dengan Per4ngai Pas4ngan, Net1zen Suruh Watie Kahwin Dulu – “Pandainya Bercakap..”

Seperti yang ramai tahu, pelawak dan penyampai radio, Shuib bakal mendirikan rumah tangga bersama kek4sih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *