Ditanya Baba Ada ‘Girlfriend’, Ini Jawapan Jebat Jayden…

Siapa saja yang tak kenal dengan satu-satunya hero untuk pelakon terkenal Sharnaaz Ahmad dan juga bek4s isterinya, Noor Nabila.

Jebat Jayden Ahmad yang kini bakal memasuki usia 4 tahun pada September hadapan malah makin famous juga seperti ‘Baba’ dek kerana keletah comelnya.

Manakan tidak, kedua ibu bapanya sering berkongsikan gelagat anak kecil ini menerusi sosial medianya. Malah si cilik ini juga memiliki personaliti yang cukup menenangkan dan kelakar.

Terbaru menerusi laman instagram milik Sharnaaz Ahmad, Jebat Jayden kembali menjadi perhatian apabila tampil ‘memb0ngkarkan’ sesuatu mengenai babanya itu.

Berdasarkan video, Sharnaaz meminta puteranya itu untuk menc1um dirinya dan meminta untuk mengucapkan selamat malam kepada para pengikutnya.

“Goodnight semua, siapa?” kata Jebat Jayden menerusi video.

“Semua la, takde siapa siapa. Asyik tanya siapa je papa takde girldriend, papa ade girlfriend ke?,” balas Sharnaaz.

“Ade,”  seloroh Jebat Jayden.

Video:

Orang tua tua kata budak budak ni tak pandai men1pu, betul ke? Apapun semoga yang terbaik buat Sharnaaz Ahmad dan si comel Jebat Jayden.

Untuk rekod, Sharnaaz mendirikan rumah tangga Nabila pada 31 Mac 2017 namun disahkan berc3rai pada 9 Julai 2020. Menerusi perkahwinan itu, mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Jebat Jayden yang kini berusia empat tahun.

Sumber: instagram story Sharnaaz Ahmad

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *