Selesai bu4ng tivb fall0pian, isteri Achey masih dip4ntau dalam bilik pembed4han

Isteri kepada pelawak terkenal, Achey Bocey iaitu Nor Hasanah Yahaya memaklumkan dia perlu menjalani pembed4han untuk membvang tivb fall0pian yang ters3kat bagi membolehkan dia h4mil di sebuah pusat perub4tan di Johor Bahru, hari ini.

Menerusi perkongsian yang dimuat naik oleh Hasanah di laman Instagramnya semalam, dia memohon maaf  jika dia pernah melakukan kes4lahan kepada umum sebelum dia menjalani pemb3dah4n tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Achey (@anne_achey._)

Ujar Hasanah, hasil pem3riksaan doktor sebelum ini mendapati dia dan Achey tidak mempunyai sebarang masalah namun, selepas doktor mengatakan dia perlu membuang tube fallopiannya itu kerana sudah tersekat.

Tambahnya lagi, Achey tidak dapat menemaninya sepanjang menjalani pembed4han di hospital atas urusan kerja yang tak dapat dielakkan.

Difahamkan juga, menurut perkongsian Achey di laman Instagramnya, isterinya itu sudah selesai menjalani pembe4ahan namun masih dalam bilik pembed4han untuk dip4ntau oleh doktor.

Dalam pada itu, rata-rata netizen mendoakan agar kesihatan Hasanah kembali stabil seperti sebelum ini dan menitipkan kata-kata semangat buat pasangan tersebut untuk terus kuat dalam mendapatkan zuri4t.

Sebelum ini, sempena ulang tahun kelahiran yang ke-36 tahun, pelawak Achey Bocey menerima hadiah istimewa daripada isterinya yang melakukan raw4tan perseny4waan in-vitro (IVF) sebagai usaha mendapatkan zuri4t kandung.

Sumber: Instagram @acheykintangkintung@anne_achey_.

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *