“Paling kelak4r”- Watak Tapan kembali, netizen gel4k besar gara2 Jep Sepahtu

Buat yang sentiasa tidak ketinggalan meny4ksikan lawak spontan kumpulan Sepahtu yang dianggotai oleh Jep, Rahim, Shuib dan Pak Ya dalam rancangan Sepahtu Reunion Live, tentu ramai yang masih ingat dengan watak Tapan yang pernah satu ketika dulu membuatkan ramai terhibvr.

Jep dalam Sepahtu Reunion Live 2017 mencetuskan warganet tidak dapat menahan ketawa dengan wataknya sebagai pemuda gila yang mana lakonannya dalam sitkom tersebut sangat menjadi. Namun begitu, pada malam tadi pula watak Tapan lakonan Jep kembali mencvit hati penonton.

Boleh dikatakan, Jep sekali lagi membuatkan set Sepahtu Reunion Live hvru-h4ra gara-gara lawaknya yang tidak hanya mengund4ng lucv buat penonton malah rakan-rakannya juga tidak dapat menahan ketawa.

Mana tidaknya, Jep ini membuka sahaja mulutnya untuk berdialog memang kec0h. Apatah lagi dengan lawak spontannya. Malah pelakon jelita, Mira Filzah yang menjadi tetamu jemputan pada malam tadi juga terh1bur dengan gelagat Jep ini.

“Tapan punya punchline ini malam bikin 1 tearer Shah Alam gelak kaw kaw,” Ujar penonton malah salah satu rakaman video pendek yang tvlar itu juga menc3tuskan warganet di platform TikTok turut sama terhibvr dengan telatah Jep membawa watak tersebut dan menjadi bualan ramai.

“Yang ni paling kelakar”

“Berdekah aku”

“Pusing dia win”

“Tapan kalau masuk MLM minggu kedua dah umum juara”

Sumber : HCL

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *