Netizen kesi4n tengok Nuha Bahrin & Naufal ‘perf0rm’ tapi penonton macam tak kis4h

Dua penyanyi yang semakin popular iaitu pemilik suara lagu Casablanca, Nuha Bahrin dan Naufal Azrin kini menjadi tumpvan dalam dunia seni tanah air. Gandingan pertama kali mereka dalam lagu terbaru itu ternyata berjaya memikat hati pendengar di Malaysia dan Indonesia sehingga bermain-main di fikiran netizen.

Terbaharu kedua-dua penyanyi tersebut sekali lagi nampaknya menvuri tumpvan warganet apabila video Nuha Bahrin dan Naufal Azrin membuat persembahan ketika selingan dalam KL Fashion Week 2022 (KLFW) yang sejak kebelakangan ini menjadi tvmpuan orang ramai tular h4ngat diperkatakan oleh pengguna aplikasi TikTok.

Dalam muat naik pemilik akaun bernama, iamhelmihaikall ini menerusi ruangan kapsyen memvji kedua penyanyi tersebut, “Kecik molek orangnya.” Mana tidaknya, Nuha Bahrin kelihatan jelita dengan mengayakan busana serba merah jambu manakala Naufal pula segak bergaya memakai sut biru muda. Lebih mencuri tumpuan, mereka tidak lekang dengan senyuman ketika membuat persembahan di pentas.

Namun begitu, perh4tian juga ditumpukan kepada kasut tumit tinggi yang dipakai Nuha Bahrin dimana netizen merasakan ia membuatkannya tidak selesa disebabkan saiznya dilihat besar dan bimb4ng akan terj4tuh.

Tidak hanya itu, netizen juga mempersoalkan reaksi penonton di situ yang menyebabkan juga ada yang merasa k3sian dengan penyanyi tersebut.

SUMBER : IAMHELMIHAIKALL

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *