Nabil Ahmad terdvduk! Mel4yang RM2,540 gara2 terlep4s konsert Billie Eilish

Pelawak dan penyampai radio terkenal, Nabil Ahmad tidak menyangka bahawa konsert Billie Eilish Happier Than Ever The World Tour 2022 hanya berlangsung satu hari dan bukan dua hari seperti mana yang difikirkannya.

Menerusi video yang dimuat naik oleh @era.je di laman TikTok, kelihatan Nabil terk3jut dan terdvduk apabila dia menyedari konsert tersebut sudah berlalu semalam selepas dia membeli lima tiket yang berharga RM508 untuk setiap satu.

Hahaha, buat hal lah @nabilzira . Dia boleh pulak terlupa tarikh konsert @billieeilish . Dia ingat konsert tu ada 2 hari. ? #sharERA #3PagiERA #fyp

Susulan itu, pelawak yang berusia 39 tahun itu yang kelihatan p4srah terp4ksa menanggung kervgian sebanyak RM2,540 dan  kemudian dia segera membuat panggilan telefon kepada isterinya untuk memaklumkan perkara tersebut.

Takpe Nabil, Allah sebenarnya nak lindvngi awak daripada perkara sia-sia

Dalam pada itu, rata-rata netizen menitipkan kata-kata semangat buat Nabil serta tidak perlu s3dih atas apa yang berlaku kerana mereka menyifatkan Allah sedang melindvngi dia bersama keluarga daripada melakukan perkara yang sia-sia.

Bagaimanapun, ada juga segelintir netizen yang agak ‘r4lat’ apabila pelawak itu terlupa serta terlepas dengan konsert artis pvjaan ramai itu selepas banyak habis berbelanja untuk membeli tiket tersebut.

Sumber: TikTok @era.je 

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *