Mesr4 berdva di konsert Coldplay, peminat pers0al status Aedy Ashraf & Daiyan Trisha

Sebelum ini, kec0h di media sosial apabila hubungan pasangan kekasih selebriti, Aedy Ashraf dan Amelia Henderson dikatakan sudah ber4khir selepas mereka memuat naik ciapan sed1h di laman Twitter. Tidak cukup dengan itu, mereka juga dilihat ‘unfollow’ media sosial masing-masing.

Aedy dan Daiyan mesr4 di konsert Coldplay?

Terbaharu, perkongsian pelakon Aedy Ashraf di laman Instagram miliknya bersama penyanyi, Daiyan Trisha telah menarik perhatian warganet.

Menerusi hantaran yang dimuat naik, Aedy dan Daiyan dilihat sedang asyik menyanyi bersama di sebuah konsert kumpulan Britain, Coldplay di stadium Wembley, London.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aedy ashraf (@aedyxashraf)

Bercinta dengan Daiyan pulak ke?

Bagaimanapun, perkongsian itu menerima pelbagai reaksi di kalangan warganet di mana ramai bertanya status hubungan mereka berdua yang dilihat seperti pasangan kekasih.

Dulu kemain lagi mel4mar Amelia jadi kekasih depan orang ramai…

Malah, ada yang meluahkan kek3cew4an dan rasa lucu apabila mengimb4u kembali momen Aedy mel4mar bek4s kekasihnya, Amelia Henderson di depan pentas ketika menjayakan Absolut Food Festival 2022 beberapa bulan yang lalu.

Kahwin cepat dengan Daiyan tu…

Ini baru konsert sebenar!

Selain itu, ramai meninggalkan komen mengenai suasana konsert Coldplay yang dikongsikan oleh Aedy dengan mengatakan ia adalah konsert sebenar jika hendak dibandingkan dengan persembahan Billie Eilish yang berlangsung semalam di Stadium Nasional Bukit Jalil, Kuala Lumpur.

Sumber: Instagram @aedyxashraf

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *