Tudung makin pendek, Mia Sara ditvduh bervbah akibat terp3ngarvh rakan sebaya

Pelakon remaja, Mia Sara atau nama sebenarnya Mia Sara Nasuha Muhammad Ridhuan secara tiba-tiba menjadi bualan netizen di media sosial apabila dia telah ditvduh mengalami perub4han dr4stik dari segi penampilannya ekoran terp3ngaruh dengan rakan sebaya.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Mia di laman TikToknya, kelihatan dia sedang membuat konten bersama rakannya yang hanya memakai baju ‘singlet’  di dalam sebuah bilik ternyata mencetuskan pelbagai reaksi ramai.

Risavnya Mia terpeng4ruh dan berub4h jadi macam kawan dia tu!

Mana tidaknya, rata-rata netizen menyifatkan Mia tidak seharusnya berkawan dengan wanita tersebut kerana khuatir pelakon itu akan mengikuti jejak sama rakannya itu.

Antara komen netizen:

Boleh tak berhenti mengkr1tik atau menghvkumi dia?!

Pun begitu, ada segelintir daripada mereka tidak sependapat disebalik pertvduhan yang dilemparkan oleh netizen lain kerana mereka tidak boleh menghvkumi seseorang daripada luaran sahaja.

Malah, pelakon yang berusia 16 tahun itu berhak untuk berkawan dengan sesiapa sahaja dan netizen tidak berkuasa untuk mengatur hidupnya.

Sumber: TikTok @miasaranasuha

About admin

Check Also

“Silap saya tak cerita dekat ibu hal sebenar, Sarah hari2 dengan dia” -Syamsul Yusof

Pengarah tersohor, Syamsul Yusof mengakui bahawa kesilapannya tidak menceritakan sebarang masalah yang berlaku dalam rumah tangganya kepada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *