“Baby Shima Dah kahwin?” Tular Gmbar pernlkahan Jadi Bualan Ramai

Baru-baru ini, tul4r di laman sosial apabila penyanyi dangdut kontr0versi, Baby Shima atau nama sebenarnya Nor Ashima Ramli sebenarnya berstatus j4nda selepas seorang pengguna TikTok menyebarkan gambar perkahwinannya bersama seorang jejaka.

Menerusi gambar yang dimuat naik oleh pengguna @penjahatdunia di laman TikToknya, dia mendedahkan beberapa keping gambar perkahwinan Baby Shima bersama suaminya yang bernama Afrendie Affendy.

Seriuslah Baby Shima dah kahwin?

Perkongsian itu telah meng3jutkan ramai pihak dan mencetvskan pelbagai reaksi netizen yang tidak mengetahui bahawa penyanyi dangdut yang berusia 30 tahun itu sebenarnya pernah mendirikan rumah tangga.

Dia memang dah kahwin lah dulu, korang tak tahu ke?

Bukan itu sahaja, ada juga segelintir daripada netizen yang memaklumkan mereka sudah lama mengetahui bahawa Shima pernah berkahwin dengan seorang lelaki dari Labuan yang juga merupakan pengurusnya pada tahun 2015.

 

Namun begitu, sejauh mana kesahihan menegenai gambar dan status Baby Shima yang dikatakan seorang j4nda masih tidak dapat dipastikan lagi.

Tonton klip penuh

Sumber : omm

 

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *