“Mereka Akan Dis3ret Jugak, I Don’t Care!” – Diva AA Seb4k Ser1ng Dihin4 Orang Ramai

Pengacara kontr0versi, Azwan Ali mengakui sed1h kerana sering dihin4 oleh orang ramai ketika di temu bual dalam program Melodi.

Baru-baru ini, Azwan terp4lit dengan kontr0versi dimana dia mengh4mbur kata-kata kes4t kepada pelakon, Azza Elite gara-gara sejadah yang ditempah lambat siap di akaun Instagramnya.

Sehubungan itu, Melodi telah menemu bual kedua-dua mereka bagi mendapatkan kenyataan masing-masing secara berdepan.

Ketika ditemu bual, Azwan meluahkan perasaan sed1h dan m4rah kerana sering dih1na oleh orang ramai dan meminta orang yang mengh1na dirinya itu berada ditempatnya.

“Orang cakap aku gini-gini… I really angry sebenarnya diorang akan diseret jugak, I don’t care! We are sharing the truth. Bila ada yang hin4 tu you put yourself in my shoes sebab I tahu I tak ada masalah dengan Azza.

“Cara kita membuatkan orang fikir bvruk-bvruk. This air mata bukan air mata down tapi air mata blessed yang Melodi nampak. May God bless each and everyone of you, agreed our point whether you side Azza or side me,” luahnya kepada Melodi.

Walaubagaimanapun, sejak pertemuan secara berdepan dalam Melodi, Azwan dan Azza masing-masing telah memohon maaf dan berdamai.

Terdahulu, Azwan turut memberi kenyataan bahawa dirinya telah dis1hir oleh artis wanita veteran.
Sumber: Youtube Melodi

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *