Isteri Buat Raw4tan IVF Sebagai Hadiah Birthday Achey – ‘Kita Usaha, Biar Allah Yang Tentukan’

Sempena ulang tahun kelahiran yang ke-36, pelawak, Achey Bocey menerima hadiah istimewa daripada isterinya Nor Hasanah Yahaya. Kalau korang nak tahu, Hasanah telah mendapatkan raw4tan perseny4waan in-vitro (IVF) dalam usaha mereka mendapatkan zuri4t sendiri.

Mula 6 Ogos lalu

Menerusi satu video di laman Instagram, Nor Hasanah atau mesra dipanggil Anne berkongsi perjalanan ketika menjalani raw4tan itu selain menitipkan ucapan hari lahir buat suami tercinta. Difahamkan, Anne melakukan raw4tan tersebut di sebuah h0spital pak4r di Masai, Johor Bahru.

” Happy birthday sayang, tahun ni hadiah terindah saya bagi dekat awak. Semoga Allah permudahkan urusan kita dunia akhirat. Semoga awak dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dilindungi Allah serta sihat tubuh badan. Amin. “

Di samping itu, Anne turut mengucapkan terima kasih kepada Achey kerana menjalani kehidupan susah senang bersama sejak 11 tahun lalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Achey (@anne_achey._)

Video berdurasi hampir seminit itu memaparkan Anne, Achey dan anak angkat mereka, Nur Tiara Zinnirah dalam perjalanan untuk bertemu dengan Dr Thokha Muhammad. Dr Thokha merupakan doktor yang popular di media sosial kerana sering berkongsi video inspirasi mengenai pasangan yang berjaya memperoleh zuri4t hasil raw4tan dilakukan.

Sumber: Anne Achey

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *