“Tudung dah hil4ng ke?”- Penampilan terkini Zizie Izette dikr1tik

Baru-baru ini, penampilan terbaharu Datin Seri Zizie Izette menerusi gambar yang dimuat naik olehnya di platfrom Instagram mer4ih perh4tian ramai.

Menerusi perkongsian itu, kakak kepada pelakon Shaheizy Sam dilihat memakai baju dan seluar senada warna ungu terang dilihat semakin kurus dan menawan.

Tudung dah hil4ng ke?

Bagaimanapun, lain pula re4ksi warganet di platform Facebook apabila ramai yang men3gur isteri kepada isteri Datuk Seri Bung Moktar kerana dilihat tampil tanpa tudung dan baju yang dikatakan terlalu ket4t sehingga menampakkan bentvk bad4nnya.

Nak kurus kena work out

Hasil tinjuan di InstaStory yang dimuat naik oleh Zizie semalam, kelihatan dia berada di sebuah gimnasium bersama rakan artis, Farahdhiya dan seorang lagi rakan mereka.

Berdasarkan perkongsian itu, Zizie dilihat tidak mengenakan tudung dan hanya memakai hair band bagi menahan rambutnya daripada menganggunya ketika melakukan work out.

Sumber: Instagram @zizieizette,  Facebook Rotikaya

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *