“Geng Baby Shima ni”- Penampilan s3ksi anak gadis Azhar Sulaiman dikec4m netizen

Anak gadis kepada pelakon senior, Azhar Sulaiman, iaitu Kasih Iris Leona kerap kali menjadi bualan netizen lebih-lebih lagi apabila gadis tersebut berkongsi video ataupun foto yang s3ksi di media sosial sehingga mencetuskan rasa kurang senang daripada umum.

Terbaharu, menerusi hantaran video yang dimuat naik oleh Leona di laman TikToknya, penampilannya yang memakai pakaian ket4t sehingga menc0lok mata sambil menari tarian yang agak ‘menggh4ir4hkan’ mengundang pelbagai krit1kan netizen

Dah macam Baby Shima je dia ni!

Mana tidaknya, Leona yang hanya memakai seluar pendek di bawah paras lutut sehingga menyebabkan bahagian bentuk kem4lu4n terlihat jelas itu tidak wajar ditayangkan kepada umum.

Bukan itu sahaja, netizen turut menyifatkan tind4kan gadis yang berusia 20 tahun ini adalah keterl4lu4n dan dia disamakan seperti penyanyi dangdut kontr0versi, Baby Shima yang terkenal dengan pakaian ketat serta tarian kurang sen0n0h.

Tak pernah bervbah langsung!

Malah, netizen menganggap dengan usianya yang masih muda, dia tidak sepatutnya tampil dengan penampilan s3ksi kerana ia tidak sesuai dengan imejnya sebagai wanita yang beragama islam.

Kita doakan jela dia bervbah!

Bagaimanapun, mereka juga berharap supaya Leona diberi hidayah dan lebih berhati-hati dalam berpakaian kerana boleh mengvndang pelbagai fitn4h lebih-lebih lagi di media sosial.

Sumber: TikTok @leonsmeonss

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *