Tak kek0k lay4n penduduk, sik4p m3sra Beto Kusyairy & Zahiril Adzim raih perhatian netizen

Baru-baru ini, nama pelakon Beto Kusyairy dan Zahiril Adzim menjadi sorot4n netizen apabila mereka tidak kek0k dalam melayani penduduk kampung telah berjaya mer4ih perh4tian netizen.

Menerusi video yang dimuat naik oleh @adilroti di laman TikToknya, kelihatan Beto Kusyairy, Zahiril Adzim dan bersama seorang lagi sahabat mereka, Fikri Bakar sedang ber4mah m3sra bersama penduduk tempatan selepas sarapan di sebuah gerai makan, Adil Roti di Terengganu.

Difahamkan, dua selebriti tersebut sedang menikmati percutian di Terengganu dan menyinggah di gerai tersebut bersama isteri serta anak-anak mereka.

Peramahnya, tak somb0ng langsung walaupun artis terkenal

Bukan itu sahaja, pemilik kedai itu sendiri memaklumkan Beto dan Zahiril melayani mereka seperti keluarga sendiri dengan penuh ram4h tanpa mempunyai rasa somb0ng meskipun mereka adalah artis terkenal tanah air.

Perkongsian itu menyebabkan majoriti netizen k4gum dengan sik4p yang ditunjukkan oleh dua selebriti itu yang dilihat tidak kek0k dalam bersembang dengan penduduk yang berada pada ketika itu.

Minat dengan dorang sejak dalam cerita Juv4n4 lagi!

Bahkan, rata-rata netizen sudah lama meminati dua selebriti itu sejak mereka bergandingan bersama dalam sebuah drama bersiri Juv4n4 yang pernah menjadi fenomena dalam kalangan netizen, dahulu.

Sumber: TikTok @adilroti

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *