[VIDEO] “Kesi4n Tengok Muka Menah4n Malv..” – Netizen Sed1h Kak Long 7E Diperlakukan Seperti Lembv?

Heb0h mengenai video kontr0versi milik usahawan terkenal, Datuk Alif Syukri bersama Baby Shima dalam mempromosi lagu mereka berjudul ‘Baby Sayang’.

Ekoran itu, muncul pula video terbaharu yang memaparkan gandingan Aliff Syukri, Baby Shima dan individu digelar Kak Long 7E dalam satu video di TikTok.

Kak Long 7E pernah menjadi bualan hang4t orang ramai dahulu akibat menampilkan perbuatan kur4ng ajvr menegur staf kedai serbaneka 7 Eleven.

Video tular berdurasi 21 saat itu telah menimbulkan pelbagai re4ksi netizen yag melu4hkan rasa kes4l dan simp4ti apabila melihat Kak Long 7E diperlakukan seperti lembv.

Alif Syukri seakan menarik Kak Long 7E yang ‘ditungg4ng’ (diduduk) oleh Baby Shima seperti gaya menaiki lembu atau kuda.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen berkata mereka seakan nampak per1t Kak Long 7E dalam mencari rezeki untuk menampung kehidupan seharian.

Ada juga segelintir daripada mereka yang mengakui sebelum ini ‘melvat’ dengan Kak Long 7E namun mereka tidak sanggup melihat keadannya diperlakukan seperti itu.

Namun begitu, ada juga sesetengah daripada mereka yang membid4s komen simp4ti orang ramai dengan berkata Kak Long 7E diberi pilihan sama ada untuk menolak mahupun menerima tawaran daripada Aliff Syukri.

Semasa artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih sebanyak lebih 200,000 tontonan, 600 komen dan 3,000 tanda suka.

sumber : Xtra

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *