Terima komen ‘str4nger’, Leona ditvduh jalin hubvng4n svlit bersama suami orang?

Baru-baru ini, anak pelakon veteran, Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona memaklumkan dia telah ditvduh menjalinkan hubvngan svlit bersama suami orang oleh seorang wanita yang dikenali sebagai Nor Azira Othman di ruangan komen Instagram bapanya.

Menerusi tangkap layar yang dimuat naik oleh Leona di laman Twitternya, wanita terbabit mengatakan Leona telah bercuti bersama suaminya ketika dia sedang menjaga anak-anaknya di rumah.

Bahkan, dia turut meminta supaya Leona memulangkan kembali wang yang telah dibelanjakan bersama suaminya termasuklah bil h0tel, makanan, tiket penerbangan dan bil lain yang berkaitan sepanjang bercuti bersama suaminya itu.

Dakw4nya lagi, Leona telah menghabiskan wang suaminya RM3,000 pada setiap bulan dan menvduh anak perempuan pelakon itu sebagai seorang ‘sc4mmer’ dalam rumah tangganya sejak 2014.

Bukan itu sahaja, Azira turut menvntut agar Azhar memulangkan kembali kesemua wang suami yang telah dibelanjakan oleh Leona sebelum dia membuat laporan polis.

Tak mahu nama baik anaknya terus terc3mar, Azhar bertin4ak menghantar mesej secara ‘Whatsapp’ kepada Azira bagi membinc4ngkan hal berkenaan dengan meng3mukakan bvkti dakw4an yang telah dil3mparkan kepada anaknya.

Kata Azira, suaminya telah retweets salah satu ciapan yang dilakukan oleh Leona iaitu ‘senyap la muka macam j4mban’. Bagaimanapun, sejauh mana kes4hihan mengenai berita hubvngan svlit itu masih tidak dapat dipastikan lagi.

Sumber: Twitter @kasihirisleona

About admin

Check Also

“Saya Tak Pernah Cakap Suami Saya Cur4ng, You All Yang Fitn4h Suami Saya”

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon Datin Paduka Eina Azman memuat naik video dirinya men4ngis sekaligus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *