“Member baru masuk dunia TikTok”- Giliran Jep pula ditegvr MamatGotNoChill

Pelakon dan pelawak terkenal jep Sepahtu atau nama sebenarnya Muhd Nadzri Zainal Abidin menjadi sorot4n netizen apabila dia akhirnya membuka akaun TikTok sendiri dengan menggunakan nama sebagai @jeptapan.

Apa yang menarik perh4tian netizen, perkongsian videonya di laman TikToknya yang berkapsyen ‘sebenarnya semua baju boleh tuck in.. cuma ber4ni tak ber4ni je’ telah mendapat respon daripada influencer terkenal, mamatgotnochill.

Ujar Mamat, dia tidak setuju dengan kapsyen yang diberikan oleh pelawak yang berusia 37 tahun itu dan mengatakan tidak semua baju boleh dimasukkan ke dalam seluar seprti mana yang dilakukan oleh Jep.

Member baru masuk dunia TikTok terus kena tegvr

Reaksi yang diberikan oleh mamat yang menegvr menggunakan nada gur4u senda itu telah mengund4ng gelak tawa netizen apabila menjadikan pelawak tersebut adalah m4ngsa terbaharunya memandang dia adalah juri bagi mencari kesal4han di TikTok.

Steady lah Mamat!

Bukan itu sahaja, netizen turut memvji keber4nian Mamat dalam menegvr pelawak ‘legend’ itu yang terkenal dalam menghiburkan orang ramai menerusi program realitinya, Sepahtu Reunion.

Sumber: TikTok @mamatgotnochill@jeptapan

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *