“Dorang tak bercer4i lah”- Netizen sahkan Noor Nabila masih sebumbung dengan Engku Emran

Sebelum ini, kec0h di media sosial mengenai status rumah tangga kakak kepada selebriti terkenal, Noor Neelofa iaitu Noor Nabila yang dikatakan sedang berg0lak apabila tiada lagi gambar perkahwinannya  bersama Engku Emran di Instagramnya.

Malah, apa yang mengh4ngatkan lagi keadaan, media Indonesia telah membuat spekulasi dengan melap0rkan berita bahawa pasangan selebriti tersebut sudah berpis4h.

Sebelum ini, kecoh di media sosial mengenai status rumah tangga kakak kepada selebriti terkenal, Noor Neelofa iaitu Noor Nabila yang dikatakan sedang bergolak apabila tiada lagi gambar perkahwinannya  bersama Engku Emran di Instagramnya.

Malah, apa yang menghangatkan lagi keadaan, media Indonesia telah membuat spekulasi dengan melaporkan berita bahawa pasangan selebriti tersebut sudah berpisah.

Terbaharu, menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Nabila di laman TikToknya, dia telah merakam gelagat anak sulung lelakinya, Jebat Jayden ketika mereka mendirikan solat jemaah bersama.

Dorang tak bercerai lagi lah, siapa yang buat fitnah tu!

Perkongsian tersebut ternyata membuka mata orang ramai bahawa Nabila masih sebumbung bersama suaminya dan keadaan rumah tangga mereka masih dalam keadaan baik.

Dorang tak bercer4i lagi lah, siapa yang buat fitn4h tu!

Perkongsian tersebut ternyata membuka mata orang ramai bahawa Nabila masih sebumbung bersama suaminya dan keadaan rumah tangga mereka masih dalam keadaan baik.

Comelnya Jebat, bijak sungguh!

Bukan itu sahaja, netizen turut terhibur dengan gelagat Jebat yang berjaya mencuit hati apabila dia menyedari terdapat kamera yang sedang merakamnya ketika mengerjakan solat.

Sumber: TikTok @noornabila00

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *