Tampil dengan wajah baru, Lucinta Luna buat doa selamat panggil anak y4tim

Selain daripada Sajat, nama Lucinta Luna juga tidak as1ng di telinga kita memandangkan mereka pernah bekerjasama dalam satu muzik video lagu ‘Bobo Dimana’ yang dinyanyikan bersama usahawan terkenal, Dato’ Seri Aliff Syukri.

Selebriti Indonesia yang dir4gui status jantinanya itu difahamkan baru sahaja membuat pemb3dahan membu4ng h4lkum milik ‘khad4mnya’ yang menganggu suara wanita milik Lucinta Luna.

Baru balik dari buat pembed4han muka

Dia juga turut merub4h wajahnya menjadi seperti artis-artis Korea Selatan dan kes4n daripada pembed4han juga sudah beransur surut.

Kini, penampilan idamannnya sudah didedahkan kepada umum dan dia begitu gembira dengan hasil tersebut. Oleh itu, menerusi perkongsian terbaru selebriti tr3nsgender berkenaan di aplikasi Tiktok, dia telah membuat majlis doa selamat sempena wajah dan suara barunya.

Sedek4h kepada anak2 y4tim

Dalam video yang dikongsikan, terlihat Lucinta memanggil anak-anak y4tim untuk sama-sama berkongsi rezeki serta mendoakan kesejahteraannya dalam satu majlis kesyukuran.

Dapat dilihat yang selebriti sens4si Indonesia itu memberikan sampul surat berisi wang tunai kepada anak-anak y4tim serta barangan keperluan yang diletakkan di dalam plastik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUCINTA LUNA (@lucintaluna_manjalita)

Apa pun keadaannya, solat Jumaat jangan tinggal

Perkongsian yang dibuat Lucinta Luna itu menuai pelbagai maklum balas yang berbeza di ruangan komen.

Ada di antara mereka memvji tind4kan selebriti itu dalam bersedekah kepada orang yang memerlukan dan dalam pada masa yang sama turut ‘mengg3leng kepala’ dengan apa yang dilakukan sedangkan dia telah merub4h ciptaan Tuhan tanpa rasa seg4n.

Macam mana ustaz tu bacakan doa

Dia berni4t baik mungkin

Macam mana ub4h ciptaan Tuhan boleh buat kesyukuran?

Pen1ng nak komen macam mana

Sumber: TikTok lucintaluna_manjalita

About admin

Check Also

Kecantikan Marissa Dania dipvji net1zen, “Cantik macam mama Abby”

Anak perempuan kedua kepada pelakon dan penyanyi, Abby Abadi yang diberi nama Marissa Dania menar1k …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *