“Mustahil nak buat babak kahwin dengan jarak empat meter,”- Michael Ang

Pengarah drama Mat1 Pucvk, Michael Ang menjelaskan dirinya tidak tahu apa-apa mengenai adegan m3sra melibatkan dua pelakon iaitu Emma Maembong dan Shahz Jaszle.

Memetik laporan mStar, pengarah berusia 46 tahun itu enggan mengulas mengenai adegan tular itu memandangkan dirinya sendiri pun tidak tahu menahu termasuklah melihat sebarang video seperti yang diperkatakan ramai.

Bagaimanapun, Michael menjelaskan Emma dan Shahz mengenakan busana pengantin bagi menjayakan salah satu babak perkahwinan dalam drama tersebut.

Michael berkata, bagi menjayakan watak berkenaan mereka berdua haruslah dilihat m3sra seperti pasangan yang baharu mendirikan rumah tangga. Dalam pada itu, anak kelahiran Alor Gajah, Melaka ini mengatakan ia agak mustahil sekiranya mereka mahu menjayakan babak perkahwinan dengan jarak empat meter.

“Memang mereka ketika itu sedang menjalani penggambaran babak sesi fotografi perkahwinan. Mustahil kita hendak melakukan babak perkahwinan dengan jarak empat meter,”jelasnya.

Sementara itu, Michael turut enggan mengulas lebih mengenai mengenai kritik4n warganet terhadap aks1 m3sra antara Emma dan Shahz yang dikatakan mel4mpaui bat4s memandangkan mereka sudah berkahwin.

“Saya tak tahu apa-apa, kalau ada video itu mereka rekod sendiri, tiada kena mengena dengan saya. Sekiranya tak mahu melihat, tonton siaran TV Al-Hijrah,”ujar Michael Ang.

Terdahulu, tular video adegan m3sra Emma dan Shahz berp3lukan dengan mengenakan busana pengantin serta tindakan menam4ar punggvng pelakon lelaki itu sehingga mengundang kr1tikan ramai.

Sehingga kini, tiada sebarang maklum balas daripada kedua-dua pelakon tersebut mengenai adegan yang dikatakan ‘keterl3luan’.

Sumber: mStar 

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *