Dianggap M3nyes4l Bagi Hadiah Ke Orang Kaya? Pemberi Gift Swan Neelofa Bersuara

Nampaknya isv pemberian gift swan kepada Neelofa tempoh hari masih lagi h4ngat menjadi pertik4ian netizen. Isu berkenaan juga membuatkan ramai orang beranggapan artis itu sebagai angkvh kerana tidak menghargai peminat bernama Nurfa. Semuanya gara-gara dia tidak mengucapkan terima kasih kepada si pemberi hingga dit3gur oleh suaminya.

Berapa banyak kali dia dok main-main dengan topi orang bagi & ucap terima kasih

Namun pagi tadi, perkongsian video daripada akaun fan club neelofaharrisofficial2 telah mended4hkan sisi lain kontr0versi tersebut. Hal ini kerana, Lofa sebenarnya notice pelbagai jenis hadiah yang diberikan oleh penonton sepanjang live berlangsung. Bukan itu sahaja, malahan isteri kepada PU Riz ini terlihat ikhlas memberikan re4ksi tervja sebagai tanda menghargai.

Kita tidak m3milih…Masa kami bagi gift untuk penjval view sikit, korang masuk tak support?

Walau bagaimanapun, sebentar tadi Saudari Nurha sendiri akhirnya membuka mulut. Oleh kerana ada yang mempertik4ikan mengapa dia memberi hadiah untuk orang kaya serta dakwaan meny3sal kerana tidak dih4rgai oleh Lofa, wanita ini menafikan semua tanggapan. Bukan sahaja orang popular, sebenarnya golongan pemberi gift sepertinya sentiasa masuk juga ke live individu biasa. Cumanya, hal itu mungkin tidak dirakam dan ditularkan secara ser1us seperti isu Neelofa.

Tak semua orang faham…Kita bagi gift untuk live yang kita suka nak bagi…Tak kira sapa

Penjelasan yang terperinci daripada Nurha sedikit sebanyak menjern1hkan semula suasana teg4ng sekarang. Netizen juga bersetuju dengan penc3rahan wanita ini khususnya dalam topik pemberian gift.

 

Sumber : TikTok indigivelvet14,  Nurfar & IG neelofaharrisofficial2

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *