“Macam pelakon lvc*4h!”- netizen kec4m aks1 gh4ir4h Aliff Syukri & Baby Shima

Seakan tidak pernah ins4f, usahawan sens4si, Datuk Aliff Syukri sekali lagi menjadi perhatian netizen apabila dia tampil dengan aks1 yang menggh4irahkan bersama penyanyi kontr0versi, Baby Shima demi mempromosikan lagu terbaharunya yang berjudul, Baby Sayang.

Menerusi perkongsian yang dimuat naik oleh Aliff di laman Instagramnya, kelihatan dia bersama Shima sedang gh4irah menari untuk lagu dangdut mereka itu tanpa berasa malu.

Apa yang membangkitkan kemarahan netizen, tarian seperti penari tiang yang dilakukan oleh Shima yang hanya memakai seluar pendek sehingga menampakkan sebahagian kakinya dianggap keterlaluan dan menjatuhkan maru4h sebagai wanita muslim.

Makin menjadi-jadi!

Bukan itu sahaja, netizen juga menyifatkan kedua-dua selebriti tersebut tidak pernah s3rik dalam menghasilkan ‘content’ yang tidak mendatangkan faedah sehingga sanggup menjatuhkan maru4h demi meraih popvlariti.

Bertavbatlah korang!

Bukan itu sahaja, netizen turut ‘mengvcap’ apabila melihat aks1 tidak sen0noh Aliff dan Shima dan meminta mereka untuk segera bertavbat atas perbuatan yang dilakukan.

Sumber: Instagram @aliffsyukriterlajaklaris

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *