“Doakan Ainul. Kead4an dia agak ‘tervk’ hari ini…Saya red4” -Bapa Ainul Mardhiah

Minggu lalu, bapa kepada adik Ainul Mardhiah, Ahmad Safiuddin telah memaklumkan yang anaknya semakin sih4t apabila sudah sed4r dan mesin ventilator juga telah dim4tikan.

Berkali-kali diser4ng s4wan

Namun, pagi tadi, Ahmad Safiuddin telah berkongsi khabar kurang baik apabila memaklumkan keadaan Ainul agak ‘tervk’ selepas diserang sawan berkali-kali sejak malam semalam.

Dalam muat naiknya di Facebook, dia memaklumkan yang keadaan anak sulungnya itu seperti sedang ditidurkan walaupun tiada sebarang ubat diberi dan agak berbeza berbanding sebelum ini.

Pihak doktor juga sedaya upaya memberikan rawatan kepada kanak-kanak tersebut.

Ahmad Safiuddin telah menulis yang dia r3da dengan dengan apa yang akan berlaku dan meletakkan semua kemungkinan kepada Allah S.W.T.
<

Saya redha.
Doktor masih berusaha merawatnya. Kita semua sudah mendoakan yang terbaik untuknya. Sekarang tiba masanya saya ser4hkan urvsan ini kepada yang Hak untuk menentukan.

Mohon sama2 doakan Ainul. Reda dengan apa yang berl4ku Dia memohon kepada orang ramai untuk sama-sama berdoa agar anaknya diberi keaj4iban untuk kembali sed4r dan sih4t seperti sedia kala.

Ahmad Safiuddin juga memaklumkan yang jauh disudut hatinya tetap mengharapkan agar Ainul dipanjangkan usia dan membesar di depan mata. Namun, jika sebaliknya, dia reda dengan apa yang berlaku.

“Jauh di sudut hati, Saya masih berharap keaj4iban dari Allah swt. Semoga Allah swt izinkan Ainul kuat dan dipanjangkan usianya supaya saya dan keluarga masih dapat menjaga dan membesarkannya di depan mata.

Tapi apa lah daya saya.

Saya tidak tahu manakala DIA tahu segalanya.<

Doakan untuk Ainul Mardhiah kami.” tulinya.

Ibu juga ser4hkan segalanya kepada Allah

Menjengah ke Instagram ibunya, Nurul Erwani juga memuat naik satu potongan ayat al-Quran dengan merujuk kepada rasa bers3rah kepada Allah S.W.T andai ada apa-apa yang berlaku.

Semoga semuanya dalam keadaan baik dan sama-sama kita berdoa agar uvusan adik Ainul Mardhiah dipermudahkan.

Sumber: Facebook Ahmad Safiuddin,  Instagram nrlerwani

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *