Sempat Berselor0h Nak ‘Reveal’ Kuku Bilal Jika Dapat 10,000 Viewers, Neelofa & PU Riz Tervja Terima ‘Gift’ TikTok

Pasangan suami isteri popular, PU Riz dan Neelofa dilihat begitu teruja apabila diberikan ‘gift’ menerusi aplikasi TikTok mereka.

Bagaimanapun, apa yang menarik perh4tian adalah kedua-dua pasangan ini tidak mengetahui ‘gift’ yang diberikan peminat itu sebenarnya boleh dituk4rkan menjadi wang.

Menerusi perkongsian yang dibuat oleh individu yang dikenali sebagai @indigovelvet4, PU Riz sempat meminta diberikan ‘gift’ lagi sekali buat isterinya kerana menyangka ia hanyalah sekadar filter di TikTok berkenaan.

Video berdurasi lebih satu minit itu mendapat perhatian warganet apabila Neelofa sempat bersel0roh sekiranya jumlah tontonan mencec4h 10,000 tontonan beliau akan mend3dahkan kuku anaknya, Bilal.

 

Dalam hant4ran yang berlainan pula, Neelofa ada menyebut sekiranya terdapat mana-mana  individu yang ingin berkenalan dengan pelantun lagu Di Matamu iaitu Sufian Suhaimi, perlulah mendapat restu daripada beliau dan PU Riz terlebih dahulu.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata warganet terhibvr dengan gelagat pasangan suami isteri ini apabila kedua-duanya dilihat begitu mesra dan comel.

Sumber : Tiktok

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *