“Sed1h tolak tepi…”- Ramai seb4k dengar temu bual Shuib di Mel0di

9 Ogos 2022 ini genaplah setahun pem3rgiaan penyanyi, Allahyarham Siti Sarah Raissudin. Pihak Melodi bagaimanapun sempat bertemu dengan usahawan dan pelawak terkenal, Shuib Sepahtu atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad untuk bertanyakan khabarnya dan keluarga.

Justeru itu, Shuib meng4kui masih r1ndu dan terlalu r1ndu dan anak-anaknya juga merasai hal yang sama namun dalam pada rasa rindu itu, dia bersyukur kerana dihadirkan perasaan manis kerana dalam tempoh setahun itu tidak pernah dia dan anak-anak tidak ingat dengan arw4h Siti Sarah.

Buat yang mengikuti Shuib di ruangan Instagram perib4dinya juga pasti pernah melihat perk3mbangannya yang kini gembira dan nampak kvat namun dia melvahkan menerusi rancangan tersebut sememangnya dalam hatinya sed1h dan r1ndu.

Dalam pada itu, tanggvngjawab yang kini bergelar ibu dan ayah kepada empat anaknya, Uwais Alqarni, Dzahira Talita Zahra, Ariq Matin dan anak bongsunya, Ayash Affan menjadi pengvat diri Shuib Sepahtu. Walau bagaimanapun, temu bual Shuib Sepahtu itu turut tular mengund4ng seb4k netizen.

Dalam perkongsian di YouTube TV3Malaysia Official ternyata juga rasa seb4k dapat didengar dari suara wartawan Melodi juga mencvri tumpvan ramai. Malah akui rata-rata netizen diruangan komen, temu bual Shuib itu membuatkan mereka juga sama seb4k.

“Dia s3dih tapi dia cover, sian dia. Ku4tnya”

“Kita ikut sed1h, dengar suara awak seb4k”

“Patut dengan suara seb4k, inilah orangnya…”

Memang auto air mata keluar…”

semoga Shuib dan anak-anak terus tab4h dan kvat dalam mengharvngi kehidvpan..

Sumber : melodi

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *