“Nang1s pula dia” Ayash Affan sambut birthday pertama!

Sed4r tak sed4r, anak bongsu kepada pelawak Shuib Sepahtu dan Allahy4rh4mah Siti Sarah iaitu Ayash Affan sudah genap usia setahun pada 6 Ogos lalu.

Menerusi sebuah hantaran di laman Instagram, Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhammad memuat naik vide0 menyambut ulang tahun kelahiran anaknya itu bersama ahli keluarga.

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

“Simpan buat ken4ngan. Hari lahir Ayash Affan yang pertama,” tulis Shuib yang juga seorang usahawan perniag4an minuman BubbleBee.

Rakaman berdurasi seminit 24 saat itu memaparkan Ayash menerima dua biji kek sebelum dinyanyikan lagu Allah Selamatkan Kamu dan ‘Happy Birthday’ dengan penuh kemeriahan.

Turut kelihatan dalam vide0 tersebut adalah ibu Shuib iaitu Salamiah Jalani selain bapa mentuanya, Raisuddin Hamzah serta Siti Fatimah Suberi.

Menjengah di ruangan komen, ramai rakan artis dan pengikut meningg4lkan ucapan hari lahir kepada Ayash dan mendoakan agar kanak-kanak itu membesar dengan sih4t serta menjadi anak s0leh.

Selamat hari jadi Ayash!

Kejap je dah setahun

Moga besar dengan baik & jadi anak soleh!

Terdahulu, Ayash terp4ksa dilahirkan secara pemb3dahan berikutan keadaan arw4h ibunya yang ketika itu mengalami kr1tikal akibat wab4k C0vid-19.

Allahy4rh4m Siti Sarah yang mengh3mbuskan n4fas terakhir pada 9 Ogos tahun lalu men1ngg4lkan tiga lagi cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 11, Dzahira Talita Zahra, 9 dan Ariq Matin, 7.

Sumber: Instagram Shuib Sepahtu

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *