Jep Akhirnya Buka Ak4un TikTok, “Tunjuk Muka Pun Dh Fyp”

Sebut sahaja nama Jep Sepahtu pastinya ramai terbayangkan law4k jen4kanya yang cukup meng1iburkan. Bukan sahaja bergelar seorang pelawak, Jep juga adalah seorang penyampai radio di Sinar FM.

Selepas rancangan Sepahtu Reunion dengan kehadiran Ryan Bakery sebegai tetamu jemputan menjadi bualan ramai, Jep nampaknya sudah membuat akaun TikTok miliknya sediri. Jep akhirnya buka akaun TikTok miliknya itu hari ini dan sehingga kini hanya ada satu sahaja video yang dimuat naik.

Perkongsian mengenai akaun TikTok milik Jep ini diberitahu menerusi akaun Instagram pelawak ini. Malah dia turut memberitahu menerusi siaran langsung di Sinar FM pagi tadi

Biarpun dalam masa beberapa jam sahaja, Jep Sepahtu berjaya mengvmpulkan pengikutnya sebanyak 16.6 ribv. Wow, penangan Jep ni memang luar biasa sekali! Berikut adalah satu-satunya video pertama Jep Sepahtu muat naik menerusi akaun TikToknya dengan nama akaun jepatapan:

Menerusi video tersebut dipaparkan Jep berdiri sambil merenung ke luar tingkap dengan kapsyen memaklumkan yang dia tidak faham dengan fyp yang diperkatakan. Baru satu video Jep sudah dapat lebih 215 ribu tontonan dan 22 ribu likes.

Berita mengenai Jep akhirnya buka akaun TikTok ini nampaknya telah mencvri perhatian waganet. Berikut antara re4ksi ramai yang ditingg4lkan di ruangan komen:

“Fuhh Jep dah ada acc0unt. Ini memang Jep punya ye dia bagitahu tadi kat Sinar FM”

“Finally Jep ada TikTok!”

“Ryan Bakery pes4ing baru TikTok ni. Tak boleh cari makan nanti. Sifu dah mari”

“Tak pay4h buat apa bang tunjuk muka pun dah fyp”

Sumber : jeptapan

 

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *