Aliff Syukri Dikrit1k netizen kerana Berduet bersama Kaklong 7E & Ratu Farah Diva…

Sebelum ini, usahawan kontr0versi, Datuk Aliff Syukri memaklumkan dia bakal mengeluarkan lagu baharu selepas Kelepok Raya berjudul Baby Sayang yang bakal dilanc4rkan 10 hari lagi telah mencetvskan kem4rahan dalam kalangan netizen di laman s0sial.

Menerusi perkongsian di platform Instagram miliknya, Aliff meminta orang ramai untuk meneka individu yang bakal berduet bersamanya untuk lagu terbaharunya itu.

Apa yang memb4ngkitkan kem4rahan netizen, dalam rakaman tersebut kelihatan dua orang wanita yang cukup dikenali ramai iaitu Kaklong 7E dan Ratu Farah Diva sedang l3ka men4ri tanpa rasa malu di hadapan usahawan tersebut di sebuah majlis yang tidak diketahui lokasinya.

Sengaja nak ambil kes3mpatan!

Difahamkan juga, berkemungkinan Kaklong 7E dan Ratu Farah Diva akan menjadi rakan duet bersama Aliff dalam rakaman lagu terbaharunya, Baby Sayang.

Perkongsian usahawan yang berusia 35 tahun itu telah mengvndang rasa tidak pu4s h4ti dan kemar4han warganet yang menyif4tkan dia sengaja mempergvna4an dua wanita tersebut dengan memperd4yak4n mereka menggunakan w4ng r1nggit.

Macam ni ke wanita mvslim? r0s4k!

Malah, warganet turut meny3lar 4ksi yang dilakukan oleh Kaklong 7E dan Ratu yang menari tanpa rasa malu di khalayak orang ramai memandang mereka tampil dengan im3j bertudung dan memakai baju kurvng tertvtup.

Sumber: Instagram @aliffsyukriterlajaklaris

About admin

Check Also

“Saya Akan Bantu Dia..” – Hafiz Mahamad ‘Offer’ Nak Hilangkan Parvt Wajah Shuhada

Sebelum ini, bekas isteri kepada pelakon, Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada ditawarkan menjadi model untuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *