[VIDEO] Wanita Tab4h Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bek4s Suami

Setiap pasangan suami isteri pasti meng1mpikan hubvngan perkahwinan yang kek4l bahagia hingga ke akhir h4yat. Namun, tidak semua orang berp3luang meng3capi kebahagiaan tersebut.

Tetapi kali ini lain pula kis4h yang dilalui seorang wanita ini yang melvahkan rasa syukur apabila bek4s suaminya sudah menemui teman hidvp yang mampu membahagiakannya.

‘Bek4s isteri tolong sarung cincin’

Menerusi video yang dik0ngsikan di TikTok, mema4arkan seorang wanita yang diperc4yai kakak kepada Eka_Tyka telah menghadiri majlis pertun4ngan bek4s suaminya. Menurut Eka, meskipun perkahwinan kakaknya itu sudah ber4khir, tetapi wanita itu bersama keluarganya dilihat t4bah menghantar dan mewakili bek4s suami ke majlis pertun4ngannya. Tetapi apa yang mencvri perh4tian ramai apabila melihat momen wanita ini menyarungkan cincin tunang di jari manis cal0n teman hidvp baharu bek4s suaminya itu.

Video yang dik0ngsikan Eka telah mendapat lebih 300k tontonan selain menerima pelbagai re4ksi daripada netizen. Rata-rata daripada mereka memvji ketab4han wanita ini serta keh4rmonian yang terj4lin antara mereka bertiga.

Video

Resp0n netizen

Sumber: Eka_Tyka

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *