“Tol4k bos sendiri nampak” – Netizen

“Kedai aku ko dah dapat, sekarang budak aku kereta dan cermin mata ko seb4t”, kata Shuib kepada Ryan Bakery, rupanya sudah tunjuk bel4ng pula walhal baru saja beberapa minggu beliau ditawarkan menjadi ikon Bubblebee. Sekarang sudah lupa akan diri pula. Sehinggakan Shuib mahu bergambar pun dit0laknya. Tidap sepatutnya begitu. Pasti kecew4 mendengarnya.

Apa yang ser1us sangat membacanya itu? Sabar ye semua, itu hanyalah gurauan sahaja dan lakonan semata-mata. Ryan Bakery dan Shuib sangat padan dan sangat ser4si apabila bergabung kerana keduanya mempunyai idea yang pelbagai untuk promosikan barang atau idea lakonan.

Bukan itu saja malah, mereka pandai berkomunikasi serta kerjasama yang baik dalam kerja. Memang padan dan Shuib pandai memilih Ryan sebagai ikon Bubblebee.

Lawak rasanya apabila mereka berlakon sedemikian, Ryan seorang yang menjaga perg4ulan dan tutvr kata beliau sangat baik dijaganya. Sejuk perut ibu mengandung dek kerana dapat anak-anak yang menjaga percakapannya.

Malah, ketika berada bers1aran langusng di pentas Sepahtu pun tetap dipvji penonton serta para peminatnya. Sama juga ketika beliau berada di konti Sinar f.m pun dipvji sama sedemikian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ryanbakery (@ryanfahmibakery)

Ryan juga sangat bersyukur malah terh4ru apabila dil4ntik sebagai ikon Bubblebee. Shuib pasti nampak dan yakin dengan kebolehan dan bakat semulajadi Ryan. Dan beliau memp3rkembangkan dan beri keperc4yaan untuk menjaga cawangan Bubblebee di Sri Iskandar, Perak.

Ryan terkenal dengan tema budak sekolah dan beliau sering kali mengimb4u kenangan-kenangan masyarakat lain. Kenangan yang hampir semua generasi X dan Y yang merasainya iaitu yang lahir pada tahun 80-90 an.

Lihatlah komen-komen netizen yang mer1ndui semua content beliau yang sentiasa membuatkan penonton terh1bur. Inilah komen mereka.

Jika sebelum ini Ryan ser1ng membuat content budak sekolah, selepas ini pasti content di ruangan cawangan Bubblebee. InsyaAllah.

Sumber: ig ryanfahmibakery

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *