Tiba2 ada lagu, netizen ‘lem4h semangat’ dengar Ratu Farah Diva menyanyi!

Bagi penggvna aplik4si TikTok, segelintir pasti mengenali gerangan seorang gadis dikenali sebagai Ratu Farah Diva yang sering memuat naik video ‘pick up lines’ atau tarian sempoinya.

Terbaru, dia sekali lagi mengvndang perh4tian ramai apabila t4mpil dengan satu single berjudul Slebew | Sikok Bagi Duo termasuk muzik video (MV) di saluran YouTube sebuah syarikat rakaman baru-baru ini

Difahamkan, lagu nyanyian bersama Shah Rezza dan Aidilia Hilda itu merupakan ‘cover’ semula daripada lagu Satu Hati Bagi Dua dendangan penyanyi Indonesia iaitu Upiak Isil.

Menerusi akaun TikTok syarikat rakaman berkenaan, sedutan MV itu dimuat naik sehingga mer4ih 1.7 juta tontonan dan lebih 5,000 komen netizen yang memberikan pelbagai re4ksi.

Rata-rata memp3rsoalk4n b4kat dimiliki Ratu Farah selain mengkr1tik tahap vokalnya yang dilihat seperti svkar untuk diterima para pendengar.

Malah, ada juga netizen mend4kwa syarikat rakaman sekadar mahu mer4ih kevntungan sekali gus disif4tkan boleh meros4kkan ku4liti industri muzik tanah air.

Kalau masuk radio, memang aku tuk4r siaran

Apa dah jadi dengan industri muzik?

Asal boleh buat dvit je?

Dia nyanyi ke m4rah ni…

Murvng juga la

Lagu ke apa ni?

Memang agak dahsy4t lagu ni! Tapi di sebalik kec4man, ramai juga ‘enj0y’ dengan muzik r4ncak yang dihasilkan. Selera masing-masing, kalau suka lay4nkan saja.

Sumber: YouTube & TikTok Rusa Music

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *