Muat Naik Foto Kembali Tidak Bertudung… tind4kan Elyana cetvs perso4lan

Tind4kan penyanyi yang sudah beb4s kans3r, Elyana memuat naik sekeping foto di laman Instagram mengvndang tanda tanya orang ramai terutama peminatnya.

Foto tersebut memaparkan dirinya mengenakan ‘hoodie’ dan berseluar jeans yang mempunyai beberapa bahagian terk0yak, namun tidak lagi memakai tudung.

Menerusi penampilan itu lagi, lebih menarik perhatian apabila penyanyi berusia 35 tahun itu memakai ‘hoodie’ berkenaan yang tertera tulisan ‘jadi diriku’.

Bagaimanapun, penyanyi lagu Tak Tercapai Akalmu itu bert1ndak menutup ruangan komen daripada menerima sebarang re4ksi orang ramai.

Sebelum ini, dia melu4hkan kek3salan terhadap segelintir netizen yang dikatakan sering mengvngkit peny4kit k4nser limfoma dihidapinya dengan doa dipohon sebelum ini.

“Dah mula tak pakai tudung betul2, Allah dah bagi pelu4ng kedua..” – Netizen

Bukan itu sahaja, Elyana juga kec3wa apabila did4kwa kononnya cuba mer4ih s1mpati atau publ1siti dengan menggunakan peny4kit tersebut selain menyif4tkan tegvran netizen agak bi4dab.

Namun begitu, Elyana atau nama sebenarnya Erneelya Elyana Emrizal yang mula tampil berhijab ketika memulakan raw4tan k4nser belum memberi penjelasan berhubung foto terbaharu itu setakat ini.

Pada Disember tahun lalu, pend3ritaan Elyana berakhir apabila di4ahkan beb4s dan pvlih daripada peny4kit berkenaan yang ditanggung selama 11 tahun.

Sumber: Instagram Elyana

 

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *