“Mana ada skr1p”- Ryan Bakery cerita peng4laman dalam Sepahtu Reunion Live

Tentu ramai yang ingin ketahui bagaimanakah per4saan selebriti TikTok Malaysia, Ryan Bakery ini selepas dia dijemput pula ke ranc4ngan lawak popular, Sepahtu Reunion Live baru-baru ini yang dapat bersama-sama rakannya WanChai mengh1bvrkan pemin4t serta kumpulan lawak terkenal, Sepahtu.

Ryan Bakery di ruangan Instagram peribadinya ternyata ada melvahkan rasa syukur dengan jempvtan pihak Sepahtu Reunion Live. “Hari yang luar biasa. Aku diberi peluang berganding dengan Sepahtu Reunion Live. Alhamdulillah segalanya berjalan dengan l4ncar.” Katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ryanbakery (@ryanfahmibakery)

Selain berkongsikan per4saan syukur dengan kehadiran tetamu yang sporting serta penonton yang memberikan sok0ngan lu4r biasa, Ryan Bakery ada juga berkongsikan cerita ketika terlibat membuat persembahan di ranc4ngan tersebut yang menc3tuskan dirinya juga dapat satu pengalaman yang baru.

Ryan Bakery dalam rakaman sesi live bersama Shuib Sepahtu juga berkata bahawa di rancangan tersebut tidak mempunyai skrip malah dilakukan secara sp0ntan yang sedikit sebanyak memberikannya satu cab4ran baru namun dapat juga meng4jarnya bermain di pentas.

Pengalaman yang dik0ngsikan influencer terkenal itu dalam sesi live bersama Shuib Sepahtu bagaimanapun ditingg4lkan ratvsan reaksi ramai menerusi ruangan komen apabila ada yang turut resp3k kepadanya yang boleh mengendalikan situasi ketika penonton di studio bersor4k.

“Dia raja TikTok”

“Alhamdulillah tak somb0ng dia ni”

Sumber : himpunan lawak

 

 

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *