Vir4l Vid3o Lelaki Beri Bayi Perempuan His4p Vap3 Bangk1t Am4rah Netizen

Sejak semalam, sebuah video memaparkan seorang bayi perempuan diberi mengh1sap r0k0k elektronik (vap3) tular di laman Twitter. Video tersebut secara tidak langsung membangkitkan am4rah dalam kalangan netizen.

Bagi anak his4p v4p3

Menerusi video yang dimuat oleh Fanaizty, kelihatan seorang bayi diberi menghis4p vap3 sambil dihulurkan oleh seorang lelaki yang dipercayai adalah teman lelaki kepada si ibu tanpa rasa bersalah.

Meskipun, si ibu mel4rang kekasihnya agar tidak melakukan perkara itu, namun lelaki berkenaan tetap memberi bayi terbabit mengh1sap v4pe.

Walau bagaimanapun, pasangan berkenaan bertind4k mem4dam akaun mereka selepas menerima kec4man heb4t daripada netizen.

Sehingga kini tiada sebarang maklumat tambahan berhubung kejadian itu. Video berdurasi 15 saat itu meraih lebih 131.4 ribu tontonan serta menadapat lebih 1003 retweets di Twitter.

Foto tangkap layar

Respon netizen

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet tidak bersetuju dengan tind4kan individu berkenaan kerana memberi bayi kecil itu mengh1sap rok0k eletr0nik. Malah ada juga di antara mereka meminta agar pihak berkuasa men4han lelaki tersebut.

Sumber : ohbulan

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *