Vir4l Di Twitter, Konon Foto Matahari Senja Noh & Mizz Nina Ada Makna Tersir4t

Berita perpis4han pasangan selebriti, Noh Salleh dan Mizz Nina semalam masih meng3jutkan ramai hingga ke hari ini. 11 tahun bertahan meskipun tidak dikurniakan zuriat sendiri, keputusan yang diambil mereka dilihat sebagai simbolik bahawa urusan jodoh merupakan rahsia Allah. Yang nampak bahagia tidak semestinya terlepas daripada divji, begitu juga sebaliknya.

Selepas banyak timb4ng tara dibuat, kami berdua ambil keputvsan membawa havuan masing-masing

Tidak lagi meny3mbunyikan kes4hihan berita itu, semalam kedua-dua pihak memuat naik kenyataan rasmi di Instagram. Dengan kapsyen yang sama, mereka akvi bersyukur kerana diberikan tempoh yang panjang melalui perkahwinan bersama selama ini. Berterima kasih kepada peminat yang memberikan sokongan, Mizz Nina dan Noh turut menjadi tavladan tidak menjaja kebvrukan masing-masing di media s0sial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???????? ????? (@officialmizznina)

Matahari terbenam adalah simbolik “Aku masih cintakan kau, tapi aku p4srah lep4skan kau pergi”

Sementara itu di Twitter, hashtag nama mereka berdua terus trending. Namun ada pula yang mend4kwa gambar di sebalik matahari senja itu mempunyai makna tersir4t. Kononnya rasa cinta masih dirasakan dalam hati, tetapi rela melepaskan jodoh itu pergi. Hal itu turut dibawa ke TikTok dan sebilangan besar netizen turut terbawa-bawa dengan perasaan.

Lebih-lebih pula, jauhnya korang fikir…Buat tervklah, benda takdelah deep sangat pun

Hanya berpandukan kepada sumber Urban Dictionary yang kurang s4hih, netizen menyif4tkan hal itu sebagai tidak masuk akal. Mizz Nina dan Noh memilih untuk tidak mended4hkan kisah lanjut mengenai perpis4han mereka, justeru ramai berharap tiada pihak yang memandai-mandai mengeluarkan andaian sebegitu.

Kredit : TikTok amirul, IG mizz nina & Twitterorang kampung

 

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *