Penangan Risik Pada Hati, Suami Terp4ksa Tadah Telinga Isteri Membebel Pasal Per4ngai Adam

Umum mengetahui, drama slot Akasia TV3, Risik Pada Hati berjaya menambat hati para penonton sehingga ada b4bak yang menjadi tular selepas dik0ngsikan semula di media s0sial.

Memberi penangan yang cukup h3bat, seorang suami terp4ksa menadah telinga mendengar bebelan si isteri yang menjadi emosi selepas menonton drama tersebut.

‘Awak cakap dekat saya kenapa?’

Menerusi perk0ngsian pengguna @fayizz93 di laman TikTok, dia terp4ksa menadah telinga apabila dim4rahi isterinya yang sedang memb3bel isv poligami akibat terk3san daripada menonton drama tersebut.

Dalam video tersebut, wanita itu berkata bahawa dia setia menonton drama tersebut di televisyen dan media s0sial, dan ada kalanya men4ngis angkara babak-babak tertentu.

Akibat terlalu menghayati jalan cerita drama tersebut, wanita itu melvahkan rasa tidak pvas hati tentang cara Adam mel4yani Hayfa, watak yang dibawa pelakon Ummi Nazeera, dan suaminya yang terkena t3mpias.

Bukan saya yang buat macam itu, awak cakap dekat saya kenapa?

Bukan itu sahaja, wanita itu turut bersel0roh memberi am4ran agar suaminya tidak melakukan apa-apa perkara seakan watak Adam dalam drama Risik Pada Hati itu.

Netizen terhibur tengok isteri membebel

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terh1bur dengan sitvasi yang dihadapi lelaki itu sehingga ada yang tumpang s1mpati dengan n4sib suami berkenaan.

Sumber: TikTok @fayizz93

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *