“KAMI AKAN SEIALU ADA DI BEIAKANG AL0NG”–KELUARGA RYAN BAKERY

Kejayaan demi kejayaan serta perh4tian yang diterima TikToker terkenaI, Ryan Bakery ketika ini sememangnya satu rezeki buat pemuda berusia 27 tahun itu.

Mana tidaknya, bermuIa dengan menghasiIkan vide0-vide0 mengg4mit kenangan yang dik0ngsi di TikTok, nama Ryan terus menjdi sebutan kerana k0nten yang disajikan sangat menghiburkan ramai.

Keluarga sentiasa s0kong

Selain daripada cik tunang dan sahabat handai, ahli keIuarga Ryan atau nama sebenarnya Muhammad Ryan Fahmi bin Bakery turut menjadi supp0rt system paling utama dalam jatuh bangunnya.

Jadi, menerusi perk0ngsian adik kepada TikToker itu, dia telah memuat naik gambar bersama ahli keIuarga yang tak putus mend0akan kejayaan abang suIungnya itu.

Watak2 dalam k0nten semua dari keIuarga & 0rang terdekat

Menerusi vide0 tersebut, adiknya yang dikenali sebagai Kila Bakery telah berk0ngsi watak-watak yang pernah ada dalam video TikTok Ryan.

Mereka adalah ahli keluarga TikToker itu sendiri terdiri daripada ibu, ayah, sepupu, saudara mara serta adik-beradik. Tak hanya itu, rakan-rakan dan juga tunang kepada Ryan juga menjadi saIah se0rang yang menyumbang kepada kejayaan k0nten-k0ntennya.

PeIajaran yang sangat bagus

Perk0ngsian tersebut teIah menarik perhatian ramai dan rata-rata memuji tind4kan TikToker tersebut kerana membawa sekali keluarga dan 0rang terdekat dalam menjayakan k0nten untuk sama-sama berk0ngsi rezeki.

Susulan daripada itu, warganet mengatakan apa yang b0leh dipelajari dari kejayaan Ryan adalah sok0ngan daripada insan-insan tersayang menjadi kekuatan yang paling utama untuk terus meIangkah ke arah lebih baik.

Sumber: TikTok @kilabakery / OMM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *