Sufian Suhaimi Dah Mula Terfikir C4ri Pas4ngan Hidvp

Bergelar seorang selebriti, penyanyi Sufian Suhaimi akur apabila kis4h perib4dinya sering menjadi perh4tian ramai.

Baru-baru ini, tul4r di media sosial sekeping foto mem4parkan dia makan bersama seorang wanita. Bagaimanapun, Sufian berkata dia hanya makan bersama rakan perempuan.

Memetik mStar Online, Sufian berkata dia sudah mula terfikir mencari pasangan hidup apatah lagi usianya sudah mencecah 30 tahun.

“Kehidupan saya sama sahaja. Saya keluar dengan kawan perempuan dan kebetulan ada satu gambar dir4kamkan menjadi vir4l. Itu asam garam dunia hiburan. Apa boleh buat, terp4ksa hadap sahaja.

“Sekarang ini tidaklah terlalu untuk mencari pasangan. Namun ada juga terfikir-fikir memandang usia sudah masuk 30-an dan ramai kawan-kawan sudah berkahwin,” katanya.

Terdahulu, Sufian meng4kui terasa apabila melihat ramai rakan seperjuangannya sudah pun mendirikan rumah tangga.

Sufian mendedahkan dia pernah menjalin hubungan dengan seseorang selama tiga tahun namun hubungan mereka terputus di tengah jalan.

“Tipulah apabila tengok teman seperjuangan sudah berumah tangga, hati tidak terasa. Tetapi saya tidaklah terburu-buru ingin mencari teman hidup.

“Keluarga ada bertanya tetapi mereka tidak kisah. Keluarga juga tidak kisah dengan siapa saya ingin berkawan hingga pernah ingin menjodohkan saya dengan seorang ustazah,” katanya.

Dalam pada itu, Sufian mendedahkan dia pernah menjalin huubngan dengan seseorang selama tiga tahun namun hubungan mereka terputus di tengah jalan.

“Tetapi hubungan kami berakhir penghujung tahun lalu. Dia hanyalah orang biasa, Saya tidak sorok hubungan kami, cuma tidak terlalu terbuka. Jadi, mungkin disebabkan itu, kisah percintaan kami tidak begitu diketahui ramai,” katanya.

Sumber : mstar

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *