Hidap Mas4lah Ment4l Selepas Dijangk1ti Covid-19, Isteri Dedah Pvnca Suami C4mpak 3 Anak Di MRR2

anggal 2 Ogos yang lalu, negara dik3jutkan dengan berita seorang lelaki warga Myanmar bertind4k menc4mpak tiga anaknya iaitu dua lelaki dan seorang perempuan dari jejambat Jalan Lingkaran Tengah 2 di Lebuhraya MRR2, Kepong. Bukan itu sahaja, lelaki berkenaan turut bertind4k membvnvh diri selepas melakukan perbuatan kej4m tersebut.

Berikutan kes tersebut, isteri kepada lelaki berkenaan telah hadir memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Sentul, semalam.

Mas4lah m3ntal

Menurut Ketua Polis Daerah Sentul, Asisten Komisioner Beh Eng Lai, lelaki tersebut pernah mengvgut isterinya untuk membvnuh diri. Tambah Beh, isteri lelaki itu hanya mengetahui berita berhubung suami dan tiga anaknya melalui lap0ran media.

Diminta untuk mengulas mengenai keadaan anak bongsu pasangan itu, Beh berkata anak kecil berusia lima tahun itu masih dalam keadaan kritik4l dan sedang dir4wat Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Selayang.

Sumber: Harian Metro

About admin

Check Also

Rumah masih dalam urusan faraid, Ali Puteh tanya ‘sampai bila nak bergaduh’

Kemelut berkenaan harta peninggalan pelawak terkenal, Allahyarham Abam Bocey antara adiknya, Ali Puteh dan balu arwah, Siti Norhidayah Mohd Ali seakan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *