“Tiara Dem4m On Off Yang Agak Tingg1,” – Anak Tak Sih4t, Achey ‘T4gkap Em0s1’

Pelakon dan pelawak, Achey memaklumkan anaknya, Tiara terp4ksa mendapatkan raw4tan di h0spit4l setelah mengalami gej4la demam yang berpanjangan.

Menurut Achey atau nama sebenarnya Mohd Nasir Hamzah, hasil pem3riks4an, pihak doktor mendapati terdapat t0nsil yang agak besar di bahagian tekak anaknya itu.

“Tiara dem4m on off yang agak tingg1. Makan mvntah, makan mvntah, kita tak boleh tahan tengok. Pertama kali ke h0spital nampaknya selama 4 tahun.

“Syukur h0spital Uitm Puncak Alam dah ber0per4si. Sampai doctor terus check dan amek dar4h dia. Bila check ada t0nsil agak besar dekat dengan tekak,” tulisnya.

Perkhabaran tersebut dik0ngsikan sendiri oleh salah seorang anggota kumpulan Bocey itu menerusi hantaran terkini di laman Instagram.

Bagaimanapun, Achey tetap lega simpt0m anaknya itu tidak terlalu.

Katanya lagi, hatinya juga agak lulvh setelah melihat keadaan anaknya yang lem4h dan tak bermaya.

“Dua jam je dapat keputusan d4rah. Alhamdulillah takda apa-apa namun terlepas juga air mata jantan aku tengok. Yelah kecoh kehidupan tiba-tiba senyap lemau je dia. Tangkap em0si oo.

“Pesanan jaga diri dan keluarga semua. Moga yang melalui uji4n s4kit diberikan syifa dan kesih4tan berpanjangan. Thank you. Doakan Tiara,” k0ngsinya lagi.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen turut menzahirkan rasa ris4u selain turut mendoakan semua Tiara lekas sembvh daripada peny4kitnya itu.

Pada masa sama, Achey turut menasihatkan semua pihak untuk sentiasa mem4ntau keadaan kesihatan agar tidak mel4rat dikemudian hari.

Sumber & Kredit Foto: Instagram Achey

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *