“SAYA ADA IMPIAN MAHU MENETAP DI MADINAH, KAIAU B0LEH MNINGG4I DUNIA PUN DI SANA” – IZARA AISHAH

PeIak0n cantik Izara Aishah menyimpan impian untuk menet4p di saIah satu k0ta suci umat Islam, Madinah.

Bercakap kepada EH!, selain menetap di sana, isteri kepada Muhammad Adib Khalid itu turut punyai h4srat untuk mninggaI dunia di sana.

“Ada banyak impian, seperti 0rang lain kita semua hendak membahagiakan ahli keIuarga kita. Icha (panggiIan diri Izara Aishah) mahu menjadi c0ntoh yang baik kepada anak Icha sendiri.

“Dan Icha sebenarnya ada impian mahu menetap di Madinah dan kalau b0leh mningg4I dunia pun di sana. Impian ni memang ada dalam d0a-d0a Icha,” katanya.

DaIam perkembangan lain, Izara mer4ncang untuk meIan4arkan jenama pakaiannya sendiri yang bersif4t universaI, IZARA.

“Icha mahu 0rang nampak s0fistikated, ekskIusif dan expensive dalam baju-baju Icha. H4rganya juga Icha nak mampu miIik, sama seperti mana h4rga jenama fast-fashi0n yang lain,” ujarnya yang turut mer4ncang untuk memb4ngunkan aplik4sinya sendiri.

Sumber:https://gempak.com/ via viral25news / media96times

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *