Selepas isv rumah tangga bek4s isteri “goy4h” , Wanita Tudung Labuh Suruh Kahwin Balik Dengan Noor Nabila, Sekali ini Respon Sharnaaz Ahmad..

Rumah tangga kakak kepada selebriti popular, Neelofa iaitu Noor Nabila kembali menjadi bualan ramai apabila usahawan terkenal itu bertind4k memadam semua gambar bersama suami, Engku Emran di Instagram (IG).

Isv itu membuatkan warganet tertanya-tanya sama ada benar mahligai yang dibina itu sedang bergol4k dan secara tidak langsung mengaitkan nama bek4s suami Nabila iaitu pelakon Sharnaaz Ahmad.

Seorang pengguna Twitter yang dikenali sebagai @iranadhirah bertindak berani m4ti apabila cuba menjodohkan Sharnaaz dan Nabila kembali.

Ini berikutan tindakan Nabila yang mempertah4nkan bapa kepada anaknya, Jayden Ahmad yang did4kwa memvkul dan men3ndang seorang penghuni di kondominium di Segambut, baru-baru ini.

Jaga tepi kain orang.

Ciapan itu telah mengund4ng pemilik nama Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad untuk memberikan re4ksi. Kata pelakon berumur 36 tahun, tindakan wanita itu tidak seiring dengan penampilan dirinya yang bertudung labuh berdasarkan gambar profil.

Tidak habis di situ, wanita itu membalas, “Lah tak kutuk pun kot. Rileks la.”

Pada Jun lalu, Nabila menafikan dakwaan rumah tangganya sedang bermasalah. Katanya, dia dan suami memilih untuk jarang berkongsi foto bersama memandangkan ini perkahwinan kali ketiga untuk mereka berdua.

Nabila dan Engku Emran mendirikan rumah tangga pada 19 Mac tahun lalu.

Sebelum itu, Nabila pernah mendirikan rumah tangga dengan Sharnaaz pada 31 Mac 2017 dan bercerai secara hakam pada 9 Julai 2020 di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan.

Menerusi perkahwinan itu, mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Jebat Jayden yang kini berusia empat tahun.

Sumber: Twitter @SharnaazAhmad

 

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *