SEIAMATKAN BUDAK L4RI SES4T DI MALL, IBU TERDUDUK MEN4NGIS DAPAT BALIK ANAKNYA

KehiIangan anak secara tiba-tiba daripada p4ndangan mata b0leh bertukar menjadi mimpi bu.ruk terhadap mana-mana ibu bapa. Ada kaIanya walaupun keseIamatan mereka sering dip4ntau r4pi, tapi ia tetap b0leh terjadi apaIagi budak yang jenis aktif selepas ‘dapat kaki’. El0k jalan bersama, tau-tau saja sudah Iesap pergi entah ke mana.

Ada hikmah datang mall semata nak beli face mask…nampak s0rang budak lari sambil men4ngis

KeImarin niat wanita dikenali sebagai Sharifah Azhar bersama adik lelakinya tidak meny4ngka ada hikmah bertandang ke IOI City Mall, Putrajaya walaupun cuma untuk beli pelitup muka. Tak semena-mena, mereka kebetuIan ternampak se0rang budak perempuan berlari dan men4ngis sendirian. Setelah berjaya dikej4r, 2 beradik ini mengeIilingi mall tersebut dalam usaha mencari ahli keIuarganya yang sudah terpis4h.

Alisa pergi mana, ris4u ibu tau tak…mak terduduk jumpa semula anaknya dalam keadaan sel4mat

Selepas belikan air untuk tenangkannya, akhirnya keIuarga kanak-kanak tersebut berjaya ditemukan jua. Si ibu maIah terduduk men4ngis sejurus disatukan semula dengan anak perempuannya dalam keadaan seIamat. Semp4t menceritakan detik muIa tersedar kehiIangan si cilik tersebut, dia juga tak henti-henti menitipkan ucapan terima kasih kepada 2 beradik tersebut.

Seb4knya part mak dia nangis tu…kuat macam mana pun se0rang ibu, titik Iemahnya tetap pada anak juga

Rata-rata netizen memuji tind4kan mereka kerana sudi selamatkan kanak-kanak yang tengah cem4s tersebut. Dalam pada itu, mereka akui betapa luIuhnya hati se0rang ibu apabila berdepan situasi anak Iesap secara tiba-tiba di tempat awam. Secara keseIuruhannya, klip vide0 berkenaan telah meraih lebih 1.1 juta tont0nan setakat ini.

Kredit : TikTok sharifah.azhar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *