Bagi Alasan Pergi Buat ‘Assignment’, Gadis K4nt0i Cvrang Dalam Live Bola.. Siap Dvduk Atas Ri4a.. Ini kata2 tem4n lelakinya..

Sekadar gambar hiasan

Kesetiaan dan kejujuran antara elemen yang p3nting dalam mengekalkan sesebuah perhvbungan itu. Namun apa yang lebih p3rit lagi jika kesetiaan dikhi4nati oleh orang yang kita sayang. Begitu juga kis4h yang dilalui seorang pemuda ini apabila teman wanita cur4ng dibelakangnya.

Cur4ng siap duduk atas riba

Meraih lebih 7.6 juta tontonan di TikTok, live streaming perlawanan bola sepak di antara pasukan Persik Kendiri dan Bhayangkara FC yang dikongsikan oleh Alexs Hermawan menjadi tular di media sosial gara-gara seorang pemuda dikenali sebagai Ferdinand mend4kwa bahawa dia ternampak teman wanitanya bersama lelaki lain di stadium tersebut.

Namun, apa yang lebih meny4kitkan hati apabila perempuan terbabit yang memakai baju berwarna putih dilihat duduk di atas riba seorang lelaki sambil berm3sra-m3sraan.

Setelah ‘k4ntoi’, lelaki berkenaan bertind4k memuat naik ucapan terima kasih kepada beberapa page di Facebook kerana telah merakam aksi perlawanan tersebut. Ujarnya lagi, kekasihnya itu ada meminta izin untuk keluar, namun alasannya hanya untuk menyelesaikan tugasan kuliah.

Terima kasih Persik dan Vidiocom. Disebabkan perlawanan tadi, saya dapat tahu yang teman wanita saya tengok bola dengan lelaki yang saya tak kenal. Kononnya bagi alasan ada tugasan universiti. Mereka berdua tertangkap di kamera antara minit ke 70. Terima kasih.

Video penuh

 

‘Walaupun sedih kau beruntung’

Menjengah ke ruangan, rata-rata netizen memberi kata-kata semangat kepada lelaki berkenaan. Malah, ada juga di antara mereka yang tidak berpuas hati terhadap gadis terbabit kerana curang dan akhirnya kantoi di khalayak ramai.

Sumber : MSTAR

 

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *